Stand-up komedija i ludi tulum pod maskama

Lisinski već dugi niz godina pleše pod maskama, a uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa tradicija se nastavlja i ove godine i to već 3. veljače od 19.30 sati

Foto: Press materijal

Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić. Za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. 

I u predvorju vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.  Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama. Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band.

Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim. O najboljoj maski odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će ulaznice od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane.  Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.