Kruno Jurčić: Riječani su se napalili na nas

Autor:: Tin Jandrašek 4/3/2010 21:12

Uoči Dinamovog sljedećeg protivnika u nastavku domaćeg prvenstva, Modri strateg Krunoslav Jurčić izjavio je kako su nogometaši Rijeke jedni od jačih protivnika te kako je svako gostovanje na Kantridi prilično neugodno.

-.-Sanjin Strukic/ PIXSELL-.-Andrej KramarićJurčić: Na Kantridi želim fajterski Dinamo

– Jednostavno, možemo slobodno reći da su napaljeni na utakmicu s nama. Ne treba, doduše, zanemariti ni određenu dozu nervoze koja je vjerojatno prisutna nakon poraza u Karlovcu – iznio je Kruno svoj dojam o nadolazećem protivniku, prenosi službena klupska stranica.

– Ono što sa sigurnošću mogu reći je to da ćemo sutra dati svoj maksimum. Želim čvrstu i odgovornu utakmicu. Želim “fajterski” Dinamo. Nekad se znalo događati da Dinamo gubi te “fajterske” utakmice, ali ova momčad nije takva – istaknuo je Jurčić koji je pritom progovorio i o zdravstvenom stanju svoje ekipe.

– Slepička i Morales otpadaju. Prvi zbog problema s aduktorom, a Pedro je, kao što je već rečeno, ozlijedio koljeno na treningu uoči utakmice Čilea i Venezuele – rekao je Kruno, dodavši kako Dodo i Bišćan treniraju punim intenzitetom. Dodo će stoga, kaže biti na klupi.

Rijeka generalka za Hajduk

Trener Jurčić osvrnuo se potom i na opasne igrače Rijeke koji će pokušati Dinamu poremetiti planove.

– Đalović je odličan igrač kojemu je u glavi samo kako zabiti gol. Moramo pripaziti i na Štroka i Fernandeza, a zanimljiv je i Sandi Križman, koji je upitan zbog ozljede – rekao je Kruno, te dodao kako će utakmica u Rijeci biti dobra generalka prije susreta s Hajdukom u Splitu sljedećega tjedna. S obzirom da te dvije momčadi imaju isti sustav, razlike će, smatra Jurčić, biti samo u tenzijama.