Kruno Jurčić: Idemo u Split pobijediti Hajduk

Krunoslav Jurčić

Autor:: Tin Jandrašek 4/6/2010 21:00

-.-Ivo Cagalj/ PIXSELL-.-Dinamo osvajač Kupa 2009. godineDan uoči uzvratne polufinalne utakmice s Hajdukom na Poljudu, Dinamov trener Krunoslav Jurčić očekuje samo jedno – prolaz u finale Kupa.

– Naša želja u Splitu je pobjeda i finale. Volio bih da utakmica bude nogometna i da bude što manje prekida te situacija kada se ne igra nogomet. Nadam se da ćemo ponovno stvoriti puno šansi, a realizacija će doći – započeo je Jurčić te naglasio kako je raspoloženje u ekipi uoči Hajduka dobro. Iz protivničkog tabora, Kruno je izdvojio nekolicinu najopasnijih igrača po svom mišljenju.

– Hajduk ima kvalitetnih igrača, a ako bih trebao nekoga izdvojiti to su onda igrači koji su bliže našem golu: Ibričić, Tomasov i Sharbini. Oni daju impuls Hajduku kao i Andrić za kojeg ću se definitivno uvjeriti da ne igra tek kada istrčimo – izjavio je Jurčić, prenosi službena klupska stranica.

Hajduk neće igrati kao u Zagrebu

Strateg Modrih očekuje drugačiji Hajduk od onog u Zagrebu prije dva tjedna.

– Oni moraju dobiti i očekujem da će nas napasti. Ako imaju problema oko sastava doći će do promjena igrača, ali ne i sustava, a ako ćemo se nadigravati vjerujem da naše šanse rastu – rekao je Jurčić prema čijem je mišljenju najveći Dinamov hendikep, izostanak Milana Badelja.

– On definira našu igru i igrač je kojeg najteže nadomjestimo. Opet, imamo izbor kvalitetnih igrača koji ga možda ne mogu individualno zamijeniti, no u jednoj kombinaciji mogu donijeti isti efekt – optimistično je rekao Jurčić te usporedio ovo polufinale sa prošlogodišnjim finalom Kupa protiv Hajduka.

– Moji igrači imaju dosta lagani okidač za opuštanje kada u utakmicu ulaze s prednošću. Mislim da je meni lakše pripremati ekipu za ovu utakmicu nego za uzvrat kada smo donijeli 3:0 iz Zagreba – zaključio je na kraju Dinamov trener Krunoslav Jurčić.