Koncert S.A.R.S.-a prenosit će se i na radiju

Autor: Gorana Banjeglav 10/16/2014 17:59

Za sve koji ne dođu do svoje ulaznice Radio 101 donosi živi prijenos koncerta iz Doma sportova. Kao predgrupa S.A.R.S.-u nastupit će kruševački sastav ZAA. Bend je osnovan 2008. godine, dosad su objavili tri studijska albuma – “ZAA”, “Good Things” i “What About” (aktualano izdanje objavljen 30. rujna), dvostruki singl “Full Scale Riot / Moonlight” te EP “Foot By Foot”.

ZAA je tijekom godina puno svirao po regiji, Austriji, Češkoj I Mađarskoj, a među poznatijim festivalima na kojima su nastupali ubraja se Exit, Demofest, Arsenal, Love fest, Lake fest i Koncert godine. Odlične recenzije nastupa osigurale su njihovoj eksplozivnoj mješavini ska, duba, rock, punka i jazza epitet koncertne atrakcije.

Predvođeni sjajnom, energičnom frontwoman Sanjom Vučić u Zagrebu će imati priliku predstaviti se pred punim Domom sportova.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Velike dvorane Doma sportova otvaraju se u 20 sati. ZAA na scenu izlaze u 21:00, a S.A.R.S. će svoj nastup započeti točno u 21:45.

Na zagrebačkoj set listi S.A.R.S.-a naći će se, tako, i pjesme koje nisu nikad izvodili uživo i pjesme koje su nekad svirane, pa sad vraćene u program, a sve “podebljano” gostima koji su više od posebnoga. Možda nepravedno zapostavljene “Praštaj” i “Malo mi je falilo” nikad nisu odsvirane na koncertima, pa će u Domu sportova doživjeti svoje premijere. “Zimski san”, “Zemlja”, “Budim se” i “Ustaj brate” davno su bili dio live nastupa i za ovu priliku grupa ih vraća u život.

Popis gostiju još se slaže i definitivno će sadržavati neka iznenađenja, ali već sad se može najaviti da će se S.A.R.S.-u na pozornici pridružiti Saša Antić iz TBF-a u pjesmi “Malo mi je falilo” i Dialup Lama, frontman beogradskih bendova Bolesna štenda i The Branka, koji će s njima izvesti “Mir u svetu”, veliki hit s albuma “Kuća časti”. Naravno, uz navedene ekskluzive S.A.R.S. će pred zagrebačku publiku iznijeti apsolutno sve najbolje što ima – “Buđav lebac”, “Perspektivu”, “Lutku”, “To rade”, “Debeli lad”,“Klinku”, “Rakiju, “Ti, ti, ti”, “Dane brojim”, “Ratujemo ti i ja” i mnoge, mnoge druge.