Koncert Pet Shop Boysa iz Arene seli u Cibonu

Pet Shop Boys

Autor: Bojana Križić 11/24/2009 14:08

Koncert slavnog dvojca Pet Shop Boys zakazan za 29. studeni vjerojatno mijenja mjesto održavanja. Zbog loše prodaje karata i nezadovoljstva organizatora zagrebačkom Arenom, Neil Tennant i Chris Lowe trebali bi zasvirati u Košarkaškoj dvorani Dražen Petrović.

Službena potvrda organizatora Gorana Bakića još nije puštena u medije, a ni u Areni još nemaju o otkazivanju nikakve informacije. Ipak, saznali smo da se sutra, u srijedu 25. studenog, održava sastanak nakon kojega će sve informacije o promjeni lokacije održavanja koncerta biti poznate.

Još uvijek nemaju ni potvrdu Pet Shop Boysi uopće dolaze u Zagreb, te priznaje kako je prodano tek oko 2000 do 2500 karata.

Obožavatelji glazbe Pet Shop Boysa, grupe koja se 80-ih proslavila najviše pjesmama West end girls i Heart a u Zagrebu promoviraju svoj novi album ‘Yes’, do sada su ulaznice mogli kupiti po cijenama od 220 do 500 kuna ovisno o sjedištu, a na predstojećem bi se sastanku trebalo odlučiti kako će se tretirati prodane ulaznice zbog promjene dvorane.