KK Cibona: imamo novog trenera prve momčadi

Riječ je o profiliranom treneru, Gašperu Okorni

Press materijal

Riječ je o profiliranom treneru, Gašperu Okorni, koji dolazi s dugogodišnjim iskustvom te višestrukim naslovima prvaka u prvoj ligi i kupu Slovenije i Mađarske. Kako je istaknuo u obraćanju medijima, na klupi KK Cibona ga očekuje povoljna situacija zahvaljujući mladoj i vrlo potentnoj ekipi, zbog čega vjeruje u konkurentan nastavak sezone.

„Prije svega želim zahvaliti vodstvu KK Cibona na ovoj prilici, kao i svom prethodniku na tome što dolazim na klupu zaista dobro posložene ekipe koja ima glavu i rep. Moj glavni i jedini fokus je na ovoj sezoni koja je još u tijeku i koju želimo završiti na najbolji mogući način. Ova sezona je još živa i KK Cibona je još uvijek u igri za osvajanje hrvatskog Kupa i Prvenstva, a tu je i ABA liga koju trebamo snažno odigrati do kraja. Biti trener KK Cibona je iznimna privilegija, ali i velika odgovornost. Toga sam svjestan i s velikom motivacijom preuzimam potpunu odgovornost za ostatak sezone. Ono što mogu obećati je to da ćemo dati sve od sebe da postignemo zadane ciljeve. Klub je odabrao teži put, u kojem se oslanja na mlade igrače koje još treba razvijati, profilirati i davati im prilike, no siguran sam da će se to naposljetku pokazati kao ispravna odluka s dugoročnim pozitivnim efektom“,  rekao je novi trener KK Cibona.

„U razgovorima s novim trenerom Gašperom, posebno nas se dojmila želja i volja za rad s ovako mladom momčadi, stoga vjerujemo da će svojom energijom, iskustvom i znanjem dodatno profilirati naše mlade igrače te doprinijeti borbi za trofeje“, zaključio je Marin Rozić, sportski direktor KK Cibona.