Kerekeš zbog problema sa srcem odlazi na selo

Ivica Pucar i Ljubomir Krerekeš

Autor: Bojana Križić 1/14/2010 22:29

-.-Mustafa Topčagić-.-Ljubomir KerekešMuškom dijelu glumačke postave jedne od najgledanijih sapunica domaće proizvodnje, pridružiti će se još dva renomirana glumca. Uz poznate glumačke face kao što su Božidar Alić, Janko Popović-Volarić, Amar Bukvić i Žarko Potočnjak u Dragošje će useliti Ljubomir Kerekeš i Ivica Pucar.

Kerekeš je ljubiteljima serija poznat po ulogama u serijalima ‘Zauvijek susjedi’, ‘Odmori se, zaslužio si’ i ‘Bumerang’. U ovoj će seriji utjeloviti lik mladoga biznismena Antu Lalića koji u Dragošju vidi velik poslovni potencijal.

Od stresnog života Lale ima problema sa srcem, i iako mu je obitavanje u Dragošju trebalo poslužiti kao odmor, spetljat će se s Tomom kojega tumači Amar Siniša Bužan-.--.-Ivica PucarBukvić i pokušati Dragošje pretvoriti u svoj poslovno carstvo. Problemima sa srcem neće pomoći ni odnos sa Zlatom koju tumači Jasna Odorčić.

Ivica Pucar tumačiti će Kerekeševa sina Krunu, po struci arheologa, koji u Dragošje dolazi čuvati bolesna oca. Ipak, njegova se žrtva neće ispostaviti kao loša, jer će baš u Dragošju otkriti zakopano zlato.

Markantan arheolog zapet će za oko mnogim mještankama, no njegovu će pozornost privući samo Zrinka koju Tumači Marija Borić.