Kaleb: Gopcu se prelila čaša, ali neće otići

Bartol Kaleb

Autor:: Tin Jandrašek 4/26/2010 14:49

-.-Marin Tironi/ PIXSELL-.-Zoran GobacNakon što se malo slegla prašina oko iznenadne ostavke menadžera Zagreba Zorana Gopca, za portal Zagrebancija.com progovorio je direktor kluba Bartol Kaleb koji ne smatra kako je Zoki ostavio klub na cjedilu.

‘Zoki ne ostavlja klub na cjedilu’

– Zokiju se, kako se to u narodu kaže, prelila čaša. Bio je preopterećen poduzetničkim, sportskim i ostalim obvezama, te se izgleda odlučio rasteretiti odgovornog mjesta glavnog menadžera kluba – započeo je Kaleb te dodao kako Gopčeva ostavka ne znači u njegovo povlačenje iz kluba u potpunosti.

– Zagreb je Gopčeva prva ljubav i neće ju skroz napustiti, nego će smanjenom aktivnošću nastaviti djelovati kroz IO kluba – potvrdio je direktor Kaleb kojeg smo upitali hoće li tražiti Gopčevog nasljednika na poziciji glavnog menadžera.

‘Neće biti potrebe za nasljednikom’

– To je još preuranjeno pitanje, ali mislim kako neće biti potrebe, jer će ostali djelatnici kluba preuzeti dio obveza kako bi što bezbolnije prošao Gopčev izostanak – rekao je direktor Zagreba Bartol Kaleb za portal Zagrebancija.com.