Jurišićeva i Frankopanska ulica otvorene za promet

Sve one linije koje voze Savskom cestom će morati pričekati kraj radova na toj prometnici da bi počele ponovno voziti svojim uobičajenim rutama, otkrili su iz Holdinga

Frankopanska ulica, Foto: Jabuka TV

Petak navečer gradonačelnik Milan Bandić iskoristio je za šetnju centrom Zagreba. Usput je označio kraj radova u Jurišićevoj ulici, ali i u Frankopanskoj čiji su koridori ponovno otvoreni za prometovanje tramvaja i automobila.

Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga, Foto: Jabuka TV

– Radovi u Frankopanskoj ulici su izvedeni na 250 metara tramvajske pruge i stajali su nešto više od milijun kuna, dok se u Jurišićevoj ulici radilo na 750 metara pruge, a stajali su malo više od sedam milijuna kuna – otkrila je Ana Stojić Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga.

Nije izostala ni isprika sugrađanima zbog svih problema na koje su nailazili prilikom kretanja po gradu tijekom ovih ljetnih mjeseci zbog radova.

– Građanima koji koriste javni gradski prijevoz nije bilo ugodno “loviti” tramvajske linije koje su im poremetile redovnu liniju, stoga im se ovim putem ispričavam – kaže predsjednica Uprave gradske megatvrtke.

No, kada govorimo o povratku prometa u normalno stanje, morat ćemo pričekati.

Jurišićeva ulica, Foto: Jabuka TV

– Sve one linije koje voze Savskom cestom će morati pričekati kraj radova na toj prometnici da bi počele ponovno voziti svojim uobičajenim rutama – dodaje Stojić Deban.

A upravo su se radovi na Savskoj cesti odužili, no najavljeno je kako će završiti početkom idućega tjedna.