Jurčić: Želim stvoriti jaki europski Dinamo

Krunoslav Jurčić

Autor:: Tin Jandrašek 3/22/2010 8:55

-.-Marijan Susenj/ PIXSELL-.-Dinamovo slavlje u KoprivniciDinamo je u Koprivnici već u 10. minuti pogotkom Miroslava Slepičke riješio utakmicu protiv Slaven Belupa. Modri strateg Krunoslav Jurčić bio je zadovoljan prezentacijom svoje momčadi.

– Zadovoljan sam s osvojena tri boda, posebno zbog toga jer smo igrali protiv momčadi koja je nastupila čvrsto, tvrdo i borbeno. Bio sam iznenađen takvim njihovim pristupom, ali me i veseli činjenica da smo baš u takvoj utakmici uspjeli pobijediti – izjavio je Jurčić za službenu klupsku stranicu, no napomenuo je kako nekim dijelovima igre ipak nije bio najzadovoljniji.

Cufre izgubljen za Hajduk

– Zabrinjavao me period igre u prvom poluvremenu kada smo upali u crnu rupu nakon jedne Slavenove dobre šanse i potom se morali iz toga “čupati” – rekao je Jurčić te dodao kako će Cufre zbog ozlijede morati propustiti kup utakmicu s Hajdukom u srijedu.

– Veseli me što nam Slaven u drugom poluvremenu nije uspio stvoriti pravu prigodu. Imali su tek nekoliko nabacivanja, dok smo mi dva, tri puta ozbiljnije pokušali – izjavio je trener Modrih te je na kraju bacio pogled u budućnost, točnije prema odavno nedosanjanom snu – prezimljavanju u Europi.

Jurčić: Ne odustajem od svoje strategije

– Od Dinamovog se trenera očekuje da uvijek stvara mnoštvo prigoda i pobjeđuje s 5:0, 6:0, ali ja od svoje strategije neću odustati. Želim stvoriti jak, europski Dinamo – koji igra čvrst i odgovorni nogomet. Jedino ćemo tako u sedmom, osmom mjesecu imati šanse – završio je trener Dinama Krunoslav Jurčić.