Jurčić: Sa svakom utakmicom bit ćemo sve bolji

Krunoslav Jurčić

Autor:: Tin Jandrašek 2/24/2010 18:51

Pixsell-.--.-Krunoslav Jurčić na treningu DinamaBliži se nastavak Prve hrvatske nogometne lige, na koju Krunoslav Jurčić gleda optimistično s obzirom na igre koje je Dinamo pokazao na pripremama.

Trener Jurčić, kako sam kaže, najzadovoljniji je bio međugorskim i turskim dijelom priprema, dok je u Istri kiša i loša podloga smanjila kvalitetu rada. No, vremenske prilike ne bi trebale utjecati na razinu spremnosti Modrih.

Jurčić: Za Dinamo je neizostavan najmlađi igrački kadar

– Imamo širok i kvalitetan kadar. Što se tiče tek priključenih mladih igrača, njihove su vrline itekako zapažene, no naravno, čeka ih još učenja, što je i normalno – izjavio je Jurčić za službenu Dinamovu stranicu.

– U svaku sljedeću utakmicu ulazit ćemo još bolji – uvjeren je Jurčić koji je već ranije spomenuo kako će, osim najstarijih i najiskusnijih, standardno kvalitetnih igrača, igru graditi i srednja generacija poput Badelja, Barbarića, Ibaneza i Calella. Naravno, neizostavan i dio priče bit će i najmlađi kadar poput Vrsaljka, Kramarića i Antolića čija će srčanost svakako pomoći cijelome timu.