Jurčević: Španjolci su blagi favoriti u finalu SP

Slaven Bilić i Nikola Jurčević

Autor:: Tin Jandrašek 7/9/2010 12:59

Bliži se kraj nogometne parade u Južnoj Africi, a pred nama su još dvije najzanimljivije utakmice koje će odlučiti o prve tri momčadi Svjetskog prvenstva.

Ovogodišnja svjetska nogometna smotra ponudila je dosta iznenađenja, kako običnim igračima kladionica, tako i nekim našim poznatim nogometašima, čiji favoriti nisu došli u samu završnicu prvenstva.

Hobotnica Paul vs Alex Grdić

Iako je hobotnica Paul, koja uspješno prognozira rezultate na SP-u, u jednom trenutku dobila opasnu konkurenciju – Aleksandru Grdić, čak niti ona nije mogla predvidjeti konačni rasplet prvenstva u kojem će se za naslov prvaka boriti Španjolci i Nizozemci.

Nikola Jurčević nam je ponudio svoju prognozu, tko će postati novi svjetski prvak, te hoće li Nijemci doći barem do bronce.

Jurčević: Furia prvak, Elf treći

Martina Horvat-.--.-Slaven Bilić i Nikola Jurčević – U finale su zasluženo ušle dvije najbolje momčadi podjednakih kvaliteta, ali mislim da je Španjolska ipak malo kvalitetnija, te da su u blagoj prednosti – rekao nam je Jurčević.

– Isto kako su u finale ušle dvije najbolje momčadi, tako su u borbu za treće mjesto ušla dva najugodnija iznenađenja Svjetskog prvenstva. Obje momčadi su borbene i srčane i bit će neizvjesno do samog kraja, ali laganu prednost dajem Njemačkoj – završio je Nikola Jurčević.