Još samo ove subote održava se Zagrebački piknik u Maksimiru

Piknik košare sadržavaju sir, vrhnje, svježe voće i povrće, a tu su i osvježenja – voda i sokovi; ukratko – sve što je potrebno za subotnju okrjepu u prirodi

Press materijal

Po posljednji put, ove subote, 14. srpnja, Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i brojni posjetitelji naše metropole, mogu uživati pod stoljetnim maksimirskim krošnjama na Zagrebačkom pikniku.

Piknik se već treću godinu zaredom održava subotom na livadi kod Drugoga jezera u parku Maksimir, a svojom je opuštenom i zaigranom atmosferom, već postao jedno od omiljenih mini-izletišta za obitelji i prijatelje, klince i klinceze, ali i kućne ljubimce!

Veliki interes posjetitelja i ove je godine obilježio Zagrebački piknik, što i ne čudi, s obzirom da je Maksimir savršeno mjesto za bijeg od gradske vreve i odmor u prekrasnoj zelenoj oazi.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Zabavna druženja u Maksimiru počinju subotom u 10 sati i traju do 17 sati. Ulaz je naravno, slobodan, a organizatori svake subote dočekuju piknikaše s postavljenim piknik-mjestima, rekvizitama za športsku zabavu na otvorenom, animatorima i zabavnim društvenim igrama.

Različiti DJi osiguravaju biranu glazbenu podlogu za najopušteniju piknik atmosferu u gradu.

Svi oni kojima priprema piknik-gableca nije omiljena, mogu na Zagrebačkom pikniku kupiti Piknik-košare za 2, 4 ili 6 osoba. Piknik košare sadržavaju sir, vrhnje, svježe voće i povrće, a tu su i osvježenja – voda i sokovi; ukratko – sve što je potrebno za subotnju okrjepu u prirodi.

Također, Piknik-bar je otvoren tijekom cijelog vremena trajanja Piknika, tako da se posjetitelji mogu osvježiti i rashladiti!

Projekt organizira Katapult promocija u partnerstvu s Javnom ustanovom Maksimir i Turističkom zajednicom grada Zagreba.

 

Press materijal