JAZ osvaja Hrvatsku: skriva se iza pseudonima i osvaja radio i TV valove

Izvor: JAZ

JAZ je ime koje odzvanja hrvatskom glazbenom scenom, intrigirajući publiku svojim talentom i misterijom. Njegove pjesme se vrte na brojnim radio i TV postajama, osvajajući srca slušatelja, a identitet JAZ-a ostaje tajna.

Od samog početka, JAZ se skriva iza pseudonima i koncepta bez lika. U video spotovima protagonist je poznati glumac Slaven Knezović, a serija od 12 kratkih filmova u režiji Almmira Fakića predstavlja pjesme s njegovog prvog albuma.

Do sada je JAZ objavio devet singlova, a pjesme poput “Nema mi je”, “Vrijeme liječi sve”, “Svatko svoju tugu ima” i “Zlato moje, moja ljubavi” postale su hitovi na radio postajama. Planirano je izdavanje još tri singla do ljeta, čime će se zaokružiti album.

Tekstove i glazbu potpisuje Tihomir Borošak, a aranžmane radi prof. Branko Glavan uz suradnju s vrhunskim studijskim glazbenicima. JAZ je svjestan da će za njegovu glazbu u starogradskom stilu trebati malo više vremena da dođe do publike, ali se nada da će moderni pristup produkciji privući slušatelje.

JAZ za sada ostaje u sjeni svoga rada, ostavljajući publiku u nadi da će uskoro otkriti svoj identitet i više o sebi, svojim planovima i umjetničkom radu.