Jadranka Kosor na Ravnicama zaglavila u liftu!

Lift

Autor: Sanjin Španović 5/29/2010 11:55

Premijerka Jadranka Kosor zaglavila se danas u 9 sati u liftu u Ševerovoj 4 na Ravnicama gdje živi. Ovu informaciju potvrdio nam je i predstavnik stanara u Ševerovoj 4, Nikola Čule.

Kako doznajemo, lift je umjesto na prizemlje krenuo dolje u podrum i – zapeo. Tada je na scenu stupio premijerkin susjed Blagoje Božinović. On je, naime, zamjenik predstavnika stanara. Blagoje se popeo na vrh zgrade u kotlovnicu gdje je glavni kotač lifta. Isključio je struju i uključio je i lift se vratio u prizemlje, a premijerka je spašena.

– Da, ona i njezin tjelohranitelj su se zaglavili na nekoliko minuta u liftu. Znate lift je star čak 30 godina, a rok trajanja mu je 20. Bio je i serviser prošli tjedan, ali uzalud, kvari se stalno – rekao nam je Nikola Čule, predstavnik stanara.

Kaže da nije bio kod kuće dok se sve ovo događalo, no čuo je od susjeda kako premijerka nije uopće bila nervozna zbog toga što se dogodilo.

– Pa što će biti nervozna, pa nije to smak svijeta. A ona je normalna osoba, prava susjeda – rekao nam je Čule.

‘Liftovi se u Zagrebu stalno zaglavljuju’

Na intervenciju su poslani i vatrogasci, no stigli su očito prekasno jer je Blagoje već sve sredio. Dežurni vatrogasac na telefon nam je rekao tek da su izvlačili dvoje ljudi iz zaglavljenog lifta.

-.-Marina Damjan-.-– Što me toliko propitkujete, pa liftovi stalno u Zagrebu zaglavljuju – rekao nam je dežurni vatrogasac.

– Ali, u tom lifu je bila premijerka – odgovorili smo mu.

– Ne znamo mi tko je bio, znamo samo da u zapisniku piše dvije osobe  – odgovorio nam je vatrogasac i otišao proširiti informaciju među kolegama.

Premijerka Jadranka Kosor zbog toga je kasnila i na krštenje putničkog broda Jadran u Splitu.

– Došli su vatrogasci i što ja znam tko još ne, no kao što vidite, uspješno sam spašena. Kasnio je i avion, pa se zato svima ispričavam – kazala je Kosor s osmijehom na licu. Zbog pokvarenog lifta, uzvanici su je u Splitu čekali 30-ak minuta.

Kako doznajemo, ovo nije prvi put da je Kosor ostala zaglavljena u liftu. Naime, isto joj se dogodilo i prije nekoliko godina dok je još obnašala dužnost ministrice. Tada uz nju nije bio tjelohranitelj, već je Kosor bila sama u liftu. Naš nam je izvor otkrio kako je premijerku i tada spasio jedan od susjeda, točnije Nikola Čulo, predstavnik stanara.

Na premijerkinu nezgodu odmah je reagirao i Nik Titanik. O čemu je riječ saznajte u članku: Nik Titanik opjevao Jacino zaglavljenje u liftu