Isplata božićnice umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana

OBAVIJEST – UMIROVLJENICIMA S PODRUČJA GRADA IVANIĆ-GRADA I KORISNICIMA NACIONALNE NAKNADE ZA STARIJE OSOBE

1.)  Sukladno odluci gradonačelnika Grada Ivanić-Grada o postupku isplate jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, isplata „ božićnice„ u iznosu od 100,00 kuna / 13,27 EUR-a umirovljenicima s mirovinama do 2.500,00 kuna koji imaju prebivalište na području Grada Ivanić-Grada izvršit će se uplatom na tekuće račune umirovljenika do zaključno 20. prosinca 2022.

2.)  Korisnicima nacionalne naknade za starije osobe, umirovljenicima koji mirovine primaju putem Hrvatske pošte, umirovljenici koji su umirovljeni nakon ožujka 2021. te umirovljenicima koji imaju otvorene zaštićene račune, a u Poslovnici Fine u Ivanić-Gradu nisu prijavili priljev iz grada s osnove „božićnice„ isplata će se izvršiti osobno putem Hrvatske pošte.

3.)  Umirovljenici s prebivalištem na području Grada Ivanić-Grada koji pravo na mirovinu u iznosu manjem od 2.500,00 kuna ostvaruju izvan Republike Hrvatske imaju pravo „božićnicu „ podići u Gradskoj upravi Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1, dana 19.12.2022. (ponedjeljak) i dana 20.12.2022. (utorak) u razdoblju od 11:00 do 15:00 sati. Obvezno ponijeti sa sobom važeću osobnu iskaznicu, odrezak o isplati mirovine za 11. mjesec (studeni) ili drugi pisani dokument o isplaćenoj mirovini (ispis iz banke) te podatak o osobnom identifikacijskom broju (OIB). Bez predočenja navedenih dokumenata neće se isplatiti božićnice.

 

Umirovljenici koji božićnicu ne podignu prema navedenom rasporedu, nemaju pravo na naknadnu isplatu.

ČLANAK NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM.