Iako igramo sa Ciudadom, imali smo sreće ovog puta

Bartol Kaleb

Autor:: Tin Jandrašek 6/22/2010 14:45

Ždrijeb skupina rukometne Lige prvaka htio je da Zagrebaši i ove godine odmjere snage sa španjolskim Ciudad Realom, protiv kojeg su prošle godine izgubili obje utakmice.

Zagreb sa Ciudadom i Flensburgom

-.-Marko Prpic/ PIXSELL-.-Novi europski ispit za Šolu i KljajićaNo, osim njih Zagreb je, kao protivnika, dobio i opasni njemački Flensburg, a u skupini su još ruska Neva St. Peterburg, rumunjska Constanta i sarajevska Bosna. Tako da je sasvim izvjesno da će se rukometaši Nenada Kljajića za drugo mjesto boriti s Nijemcima.

Nedugo nakon ždrijeba u Beču, razgovarali smo sa direktorom Zagreba CO Bartolom Kalebom koji je izjavio kako je zadovoljan ždrijebom.

– Naravno da je skupina mogla biti i bolja, ali konačno nam se nakon nekoliko godina malo osmjehnula i sreća prilikom izvlačenja – započeo je Kaleb, te se potom osvrnuo na protivnike.

Kaleb: Bosna autsajder

– Skupina nam je zanimljiva i atraktivna, te očekujem dobru posjećenost domaćih utakmica. Svi znamo kvalitete Ciudada i Flensburga, no i Constanta može zaprijetiti, Rusi također mogu biti neugodni, dok je Bosna u ovom društvu ipak najslabija – rekao je direktor Zagreba Bartol Kaleb.

Kao i svaki put izvučena je i skupina smrti u kojoj su se smjestili europski prvak Kiel i doprvak Barcelona, ali i francuski Chambery, te slovensko Celje i poljsko Kielce.