HRVATSKA OSVOJILA BRONCU NA SVJETSKOM JU-JITSU PRVENSTVU U ŠVEDSKOJ

Svjetsko prvenstvo organizirao je Ju-Jitsu International Federation (JJIF), a nastupilo je više od 600 natjecatelja iz 55 država

Press materijal

Na Svjetskom prvenstvu u Ju-Jitsu koje se održavalo u švedskom gradu Malmöu od 23. do 25.11.2018. Nadina Biljanović, članica kluba Ju-Jitsu Black Belt Zagreb, u kategoriji +70kg osvojila je brončanu medalju. To je ujedno prva ženska seniorska medalja osvojena na jednom takvom natjecanju.

U borbi za medalju Nadina je bila bolja od domaće predstavnice Jennie Brolin 50-11 (full ipon). U četvrtfinalu poražena je od Francuskinje Eve Bisseni, a potom je pobijedila Ruskinju Kristinu Makievu, što joj je omogućilo borbu za broncu.

Press materijal

Svjetsko prvenstvo organizirao je Ju-Jitsu International Federation (JJIF), a nastupilo je više od 600 natjecatelja iz 55 država. Hrvatsku je predstavljalo devetero boraca i borkinja.

 

Press materijal
Press materijal

Za Hrvatsku reprezentaciju u konkurenciji “Fighting” sustava uz Nadinu Biljanović nastupili su Sonja Krizmančić i Filip Čulo, a u konkurenciji “Nawaza” Luka Škorić, Emma Kramarić, Luka Lanščak, Max Arnold, Vedran Simeunović i Jakov Jovičić.

 

Press materijal