Heroji velikog srca organizirali humanitarnu akciju za malenog Michaela

Informacije za donaciju možete pronaći na društvenim mrežama DVD-a Zapad i Airsoft saveza

Dobrotvori Stenjevca i heroji velikog srca, DVD Zapad i Hrvatski Airsoft savez, organizirali su humanitarnu akciju za malog Michaela koji je prije godinu dana stradao u teškoj prometnoj nesreći i nakon teške borbe za životom, dobio rješenje o 80% invalidnosti.

“Sve je ovo organizirano kako bi se pomoglo Michaelu, jer upravo je on naš mali prijatelj koji je prošle godine nažalost stradao u prometnoj nesreći i ovom humanitarnom akcijom sakupljamo donacije za njegovo liječenje.” Objašnjava organizator Deni Špiranec.

Michaelov otac Siniša član je Dobrovoljnog vatrogasnog društva, a unatoč tome što je potresen sinovom situacijom, ne može pronaći riječi zahvale za sve kolege koji su se uključili:”nemam riječi zbilja, ostao sam šokiran ovom akcijom.”

No, iako se Michaelov život okrenuo za 360 stupnjeva, nismo mogli ne zamijetiti kako unatoč cijeloj situaciji, ne skida osmijeh s lica i s ocem rado dočekuje svakog posjetitelja.

Ukoliko želite pomoći malenom dječaku da što prije ozdravi, informacije za donaciju možete pronaći na društvenim mrežama DVD-a Zapad i Airsoft saveza.