Grubnić: Oduševljen sam svojim ekstenzijama

Autor: Carla De Pol 12/2/2011 15:32

Marko Grubnić, naš najpoznatiji modni stilist, u razgovoru je otkrio kako provodi vrijeme te što se s njim trenutno dešava.

– Posvećen sam snimanju, vrlo sam zaposlen, jako sam sretan zbog toga. Poklopilo mi se sve u životu, prije sam imao puno ponuda za televiziju ali jednostavno nije bilo vrijeme za to. Smatram da čovjek treba sazrijeti i sada sam u životnoj fazi kada sam shvatio da sam spreman za emisiju. Također se bavim oko moje kolekcije ‘Gossip’ koja se od rujna nalazi na hrvatskom tržištu – rekao nam je Grubnić.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Lana Klingor i Marko GrubnićS obzirom da je Marko Grubnić pionir u mnogočemu za muškarce, počevši od samog stila odijevanja do frizura, zanimalo nas je kakvi su komentari njegovih estradnih prijatelja na ekstenzije te koliko je on zadovoljan s njima.

‘Hrvati se uniformirano oblaće’

– Vrlo zadovoljan, apsolutno sam oduševljen sa svojim ekstenzijama. Ja općenito ne volim pretjerivati, ali smatram da to nisam napravio. Moja kosa je već duga sama po sebi tako da su ove ekstenzije malo dale dužine i volumena, ali ništa značajno. Definitivno ću nastaviti s ovim trendom, redovito ih održavam i namjeravam ih imati još određeno vrijeme sigurno. Živim u svom svijetu, napravio sam zid oko sebe i ogradio se od zločestih i negativnih ljudi tako da loši komentari ne dopiru do mene. Okružen sam s dobrim i kvalitetnim osobama, pravim prijateljima koji me podupiru i kojima se sviđa moja frizura. Inače nisam osoba koja živi od tuđih mišljenja, slušam svoje srce i uvijek radim ono što ja mislim da je istinski i pravo, ne dopuštam da drugi utječu na mene – naglasio je Marko.

Zanimalo nas je kako se, po njegovom mišljenju, oblače Hrvatice te da podijeli s nama tko ima dobar, a tko loš stil odijevanja.

– Hrvati su uniformirani što se mode tiče. Svaki čovjek ima svoj stil i svaka roba ima svog kupca prema tome tko sam ja da sudim i dajem svoje mišljenje. Moda je igra, s njom se treba zabavljati – kazao nam je modni mačak.

O planovima za blagdane rekao nam je kako Božić namjerava provesti u intimnoj atmosferi sa svojom obitelji, ali da će za Novu godinu sigurno otputovati u inozemstvo s društvom.