Grdić: Volim puste plaže i sunčanje u toplesu

Aleksandra Grdić i Simona Šajn

Autor:: Ivona Đukić 6/24/2011 11:55

Aleksandri Grdić na plaži je najbitnije dobro se i ugodno osjećati, ali kao i svaka žena važno joj je i atraktivno izgledati. 

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-– Bitno mi je dobro izgledati, ali mi je najbitnije ugodno se osjećati. Ja bih zapravo sve stavila na sebe, ali mi je sve to naporno skidati kad ulazim u more, tako da modne dodatke na plaži svedem na minumum. Ponekad stavim vodootpornu maskaru, neki šeširić ili zgodne narukvice i naušnice – rekla nam je Aleksandra. 

Što je to bez čega ne može zamisliti odlazak na plažu,  Aleks je otkrila:

– Uvijek imam kraj sebe litru vode, maslinovo ulje koje obožavam na svojoj koži i naravno veliki ručnik i super badić. Ako nije neka prenapučena plaža onda mi čak i badić ne treba jer se voli skinuti u toples. 

Na pitanje koliko bi najviše izdvojila za kupaći kostim Aleks je rekla da je kao i svaka žena, tako da ako vidi stvar u koju se zaljubi zaboravi na cijenu i odoli kreditnoj kartici.

– S obzirom da smo mi žene malo specifične što se tiče šopinga, nemam baš konkretan limit za cijenu badića. Evo baš mi se nedavno desilo da sam u gradu vidjela predivan crni dvovdjelni badić u koji sam se odmah zaljubila, tako da me nu cijena od 1000 kuna nije mogla spriječiti da ga ne kupim – komentirala je Aleksandra. 

Kad smo je upitali zna li skakati na glavu u more, Aleks je otkrila da zna, ali ne preferira takve skokove jer je kao dijete skočila u plićak i ozlijedila glavu:

– Znam skakati na glavu, ali me strah skokova u nepoznato jer sam se kao dijete tako ozlijedila. Više se volim zaletiti najviše što mogu i skočiti na noge.