Godišnje nagrade salonu vjenčanica i olipmpijcu

Autor: Nenad Haleuš Mali 11/16/2009 10:41

Na svečanoj sjednici povodom Dana grada Dugog Sela, predsjednik gradskog vijeća Stjepan Bertek i gradonačelnik Vlado Kruhak, podijelili su tradicionalne nagrade grada.

Dobitnici nagrada za 2009. godinu su Krešimir Žalig – rođeni Dugoselac, inače korisnik Centra za rehabilitaciju Stančić i višestruki osvajač olimpijskih medalja na ljetnim i zimskim specijalnim olimpijskim igrama.

Nagrade su dobili i Trgovačko društvo Vodoprivreda Lonja – Zelina iz Dugog Sela za dugogodišnju tradiciju u radu na održavanju i očuvanju vodoopskrbnog područja grada Dugog Sela, Nogometni klub Ostrna za 10. godina djelovanja te Kuglački klub Dugo Selo 1934 za 75. godišnjicu postojanja.

Povodom 80. godina postojanja nagradu je dobilo DVD Ostrna, a DVD-u Leprovica je dodijeljena nagrada povodom 30. godišnjice rada. Nagrade su dobili i obrtnici Josip Kajba koji obavlja usluge autoprijevoza i rada građevinskim strojevima i Ariella Melić, vlasnica salona vjenčanica, a među nagrađenima su i Dugoselske Mažoretkinje Martin grad