Gibon Kent Hrvatskoj predviđa srebro

Uoči Kentova zadatka objavljena je snimka iz zoološkog vrta u mađarskoj Nyíregyházi gdje je ara sigurna u pobjedu Vatrenih

Press materijal

Na opće razočarenje okupljenih gibon Kent iz Zoološkog vrta grada Zagreba predviđa da će na Svjetskom nogometnom prvenstvu trijumfirati Francuska.
Kada je obitelj gibona ušla u nastambu s hrvatskom i francuskom babuškom, Kent se brzo spustio do one francuske i pred zapanjenom publikom iz nje počeo jesti voće i povrće. Uskoro su mu se u objedu pridružile kći Fiona te partnerica Kulička.

– Ne znamo što je kumovalo ovakvoj Kentovoj prognozi – možda sparina, možda pritisak… U svakom slučaju, mi smo mu spremni oprostiti pogrešku. Jedanput je pogriješio, može i drugi put. Bez obzira na Kentovu prognozu Divlje srce grada srčano navija za Vatrene. Oni su za nas pobjednici kakav god rezultat u nedjelju u Moskvi bio – poručio je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

Za Vatrene će srčano navijati i Andrew Dalgleish, britanski veleposlanik u Hrvatskoj, iako mu je supruga Francuskinja. Na prognoziranje u Zoološki vrt stigao je u čarapama na crveno-bijele kvadratiće.

– Tijekom utakmice Engleske i Hrvatske obje su se momčadi borile poput lavova, a pobijedila je bolja. Bila je to zaslužena pobjeda. U subotu ću navijati da Engleska u srazu s Belgijom osvoji treće mjesto – naglasio je Dalgleish.

Press materijal

U prognoziranje pobjednika nedjeljne utakmice uključeno je dosta životinja diljem svijeta. Uoči Kentova zadatka objavljena je snimka iz zoološkog vrta u mađarskoj Nyíregyházi. Tamo je ara sigurna u pobjedu Vatrenih.

Njezinoj prognozi priklanjaju se i djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba. Najavljuju da će se u velikom broju u ponedjeljak uključiti u doček hrvatskih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu – stekli oni zvjezdicu iznad grba ili ne.

 

Press materijal