FOTO: U Zagrebu otkrivena sva lica vjenčanica

Autor:: Tanja Molvarec 2/6/2010 11:53

-.-Tomislav Miletić/ Pixsell-.-Sada već tradicionalni 12. po redu sajam vjenčanja koji se održava u zagrebačkoj Areni od 5. do 7. veljače, okupio je brojna poznata lica, ali i sve buduće mladence koji su došli prikupiti informacije o najvažnijem danu u njihovu životu.

Vjenčanice su bile uglavnom u bijeloj boji ali su se modeli prošetali i u haljinama crvenih nijansi kao i boje šampanjca pa čak i ružičaste za sve koji vole nekonvencionalnost.

Svaki je dan sajma ispunjen raznim događanjima, a jučer je najviše pažnje privukla modna revija istaknutih hrtvatskih dizajnerskih imena.

Poznati kreatori vjenčanica Atelier Stella, Atelier La Perla, Atelier Stefanie te Vesna Sposa predstavili su se relativno klasičnim modelima, no za modne sladokusce ‘hrabrije’ modele su prikazali eminentni mladi dizajneri. 

Budoir i Juraj Zigman su šik konceptima zasluženo privukli podosta pažnje, kao i Envy Room. Teo Perić za MAK te Sposa su u svijet vjenčanja unijeli i boje – ružičastu i crvenu, Dok je kuća Martina Arbanasa predstavila odijela za mladoženje.

Kreacije su nosile poznate manekenke poput Aleksandre Grdić, Maje Cvjetković i Lorene Ćavar, ali nije nedostajalo ni muških kolega koji su nosili svečane sive smokinge.

Sve posjetitelje očekuje tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana niz događanja poput cvjetnih radionica, korisnih savjeta o šminkanju i potrazi za savršenim vjenčanim prstenom. Sladokusce očekuje i degustacija vjenčanih torti. 

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU ZANOSNIH VJENČANICA SA SAJMA VJENČANJA