FOTO: U Fly!-u se Nova godina slavila čak tri dana

Autor:: R.I. 1/3/2011 11:36

Čini se kako je doček Nove godine u Fly! Baru bio najluđi party u Zagrebu. Naime, otkako su prvi gosti prošli kroz vrata tog zagrebačkog kluba, nije se stalo s plesom i s nazdravljanjem. Vrući house ritmovi, kojima je večer započela, u kombinaciji s potocima alkohola, brzo su zagrijali sve prisutne i u dobrom raspoloženju uveli nekoliko stotina posjetitelja u 2011. godinu.

-.-Bruno Zlomislić/croevent.net-.-Kako je večer odmicala, tako je i zabava rasla, pa su pred jutro najveće ovacije doživjeli najpopularniji hitovi koji su obilježili hrvatsku glazbenu scenu u proteklih 20 i više godina. Izmjenjujući poljupce i dobre želje, usput se prepuštajući uživanju u delicijama pripremljenim specijalno za ovaj doček, rasplesani gosti Fly!-a ponovo su u tom klubu dočekali svitanje.

Feštalo se i u subotu i u nedjelju 

Iako bi mnogi pomislili kako je zabava u Fly!-u stala prvog dana siječnja, varate se. U Fly!-u je u subotu održana i repriza dočeka, a u nedjelju se već nastavilo po starom uz najveće nedjeljno ludilo i najbolje od narodnog.

Sva cuga, kao i svake nedjelje, bila je samo devet kuna što je bio i više nego dobar poticaj da se i drugog dana siječnja nastavi onako kako se i ušlo u novu godinu – veselo nazdravljajući svima oko sebe.

Donosimo vam čak dvije jako vruće fotogaleriji:

FOTOGALERIJA 1

FOTOGALERIJA 2