FOTO Lučko i Šibenik podijelili bodove (1:1)

Autor: S.M. 11/4/2012 11:22

Lučko je uspjelo izvući bod iz utakmice sa Šibenikom nakon furiozne završnice. Šibenik je po prvi puta gostovao na stadionu NK Lučkog te izvukao bod zahvaljujući kojemu se popeo za jedno mjesto na tablici te sada zauzima sedmo mjesto. Zbog ovog remija Lučko je palo za jedno mjesto te je sada na četvrtom mjestu 2. HNL.

No domaćini ne trebaju biti nesretni jer su pred domaćom publikom osvojili samo bod jer su veliki dio utakmice gubili te se lako moglo dogoditi da se gosti vrate u Šibenik s cijelim plijenom. Gosti su od samog početka igrali disciplinirano te su postavili izrazito defenzivno. Lučko jednostavno nije moglo razviti svoju igru te napraviti konkretnu akciju iz koje bi postigli pogodak.

Na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka, a u nastavku utakmice Šibenčani su poveli 1:0 preko Pekasa. Lučko je u nastavku pokušavao postići pogodak te im se trud isplatio u 85 minuti kada je Šarić postigao izjednačujući pogodak za 1:1. Zadnjih 10-ak minuta utakmice obilovao je akcijama i napadima no rezultat na semaforu je ostao 1:1.

>>> KAKO JE IZGLEDALA UTAKMICA POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI