FOTO: Dečko mi ne da da pričam o našem ljetovanju

Autor:: Ivona Đukić 9/13/2011 12:26

Maja Šuput trenutno je punom poslovnom žaru, jer osim što je jedna od najtraženijih pjevačica u Hrvatskoj, uspjela je snimiti najbolji spot, kako ona sama kaže, u svojoj karijeri za pjesmu Nevaljala.

– Jedva čekam da svi vide moj novi spot. Većinu kadrova snimili smo u helikopteru, što je velika stvar za mene, jer se inače jako bojim letenja i aviona, ali ovo iskustvo u helikopteru bilo je zaista jedno od mojih najboljih – rekla nam je Maja.

>>>NEKOLIKO KADROVA SPOTA KOJI ĆE BITI TAJNA JOŠ DESETAK DANA MOŽETE POGLEDATI U NAŠOJ FOTOGALERIJI<<<

-.-Dejan Miličević-.-Spot će biti premijerno pušten 22. rujna, na Majin 32. rođendan koji će proslaviti u Hemingway baru, čiji je vlasnik Majin dečko.

– Odlučila sam spojiti promociju svog petog albuma Nevaljala sa svojim rođendanom, tako da se jako veselim tom tulumu – komentirala je Maja i dodala da nema još nikakve želje za rođendan.

– Ne maštam uopće o nikakvim poklonima, bitno mi je samo da dođu svi koji su pozvani, da svi jedu, plešu i naravno ludo se zabave. Bit će to jedan fini domjenak.

Bliski susret s hobotnicom

Maja se odlično provela na ljetovanju, ali s obzirom da je jedna od pjevačica koju paparazzi najviše fotografiraju, zanimalo nas je kako se nosi s takvom vrstom uhođenja.

– Ako su fotke dobre, ne smetaju mi paparazzi, ali ako su loše onda katastrofa – komentirala je pjevačica.

Kao najzanimljiviji događaj ovog ljeta Maja nam je ispričala situaciju s hobotnicom, koje se inače jako boji.

– Bilo je jako puno zanimljivih događaja, ali većinu ne smijem reći jer mi dečko ne da – sa smješkom je rekla pjevačica i dodala:

– Inače se jako bojim svih morskih životinja, ali ovo ljeto imala sam bliski susret s hobotnicom. Nakon što ju je naš prijatelj uhvatio, smjestio ju je u jednu kutiju i svi smo otišli spavati. Ujutro sam se ja prva probudila i otišla vidjeti što radi hobotnica, međutim nje više nije bilo u kutiji nego je ona počela šetati po brodu. Naravno da je moja prva reakcija bila vrisak, a nakon toga uzela sam štap i htjela je napasti – smijajući nam je ispričala Maja.

Iako nažalost nije bilo sretnog zavšetaka za hobotnicu, Maja se brzo oporavila od prvobitnog šoka.