FOTO: Alex Grdić se ne presvlači i po dva dana

Aleksandra Grdić

5/29/2010 14:49

Naše manekenke zaposlenije su no ikada, toliko da se ponekad ne stignu ni presvući. Zatekli smo tako Aleksandru Grdić kako se na dva događaja pojavila u identičnoj kombinaciji.

-.-Pixsell-.-Stefani HohnjecNa modnom kastingu za ‘Dreft Fashion Week’, koji će se održati u Boćarskom domu od 9. do 12. lipnja, fotoreporteri su je uhvatili u dugoj bijeloj haljini koju je ukrasila smeđim kožnim remenom.

Sljedeći dan, Alex je prisustvovala otvorenju novog New Yorkera u Karlovcu, identično odjevena.

Bivša misica nije promijenila čak ni frizuru. Kosu je ukrasila trakom i zavezala u rep, a na ušima je imala velike naušnice, takozvane ‘ringove’.

Njene kolegice Stefany Hohnjec i Ivana Ergić, obje također bivše missice, svoju ‘obleku’ nisu štedljivo nosile dva dana za redom. Stefany se na oba eventa pojavila u haljinici. Za casting je odabrala crnu, dok je za otvaranje New Yorkera odjenula crvenu.

Ivana Ergić javnosti je poznata po svom osebujnom stilu te kao prva hrvatska misica izrazito kratke kose. Ni ovoga puta nije razočarala. Na oba se eventa pojavila u trendy kombinacijama.

Na Casting za Dreft Fashion Week pohrlilo više od 200 manekenki

-.-Pixsell-.-Ivana ErgicMeđu brojnim lijepim licima nastup na Dreft Fashion Week Zagrebu pokušale su izboriti i poznata imena poput već navedenih bivših misica Ivane Ergić, Aleksandre Grdić i Stefani Hohnjec. Bile su tu i Mia Šlogar, Josipa Kusić, Iris Rajčić, Lorena Ćavar, Tamara Šopar te najpoznatija ‘guza’ Hrvatske, Jelena Glišić

Dizajneri su se primili papira i olovke te pomno bilježili visine, težine i brojeve cipela manekenki koje su se redale pred njima. Ispred Leo Brunett vizuala DFWZ-a svoje manekenske standarde su pokazali Toniju Ricu, Marti Buzolić, Mileni Rogulj, Ines Zrnc Gregorini, Marini Prevolšek, Marini Sporiš, Vesni Karuzi i Seniji Radić iz Karaka Designa,  dizajnericama Shuza, mladim dizajnerima s TTF-a i učilišta Profokusa te dizajnerima natječaja Young! Creative! Chevrolet!

Mladi dizajner Toni Rico nije bio zadovoljan odazivom muških manekena.

– Mislim da ću morati manekene za svoju kolekciju skupljati s ulice – rekao je Toni.

>>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S KASTINGA ZA FASHION WEEK