Forum mladih SDP: Bandić je jedna obična izdajica

Autor:: Tajana Šanjug 11/17/2009 10:53

U ponedjeljak 16. studenog oko 18 sati u Praškoj ulici održao se skup Foruma mladih SDP-a. Razlog zbog kojeg su sazvali  skup jest da se zahvale najaktivnijm članovima, onima koji su najviše radili te sakupili najviše glasova. Prikupilo se oko 25 000 potpisa na području grada Zagreba u jedanaest dana, podatke je obradilo 35 stalnih aktivista i još oko stotinjak povremenih aktivista SDP-a.

-.-Davor Hranjec-.-Skupu su nazočili Mirando Mrsić, voditelj  kamapnje, te Ivo Jelušić. Zbog obaveza predsjediničke kampanje u Rijeci, Ivo Josipović nije mogao doći.

– Josipović je ostao u stranci, a Bandić je izdajnik koji je napustio stranku samo da se kandidira za predsjednika RH – izjavio nam je mladi forumaš predstavljajući se kao Borna.

>> POGLEDAJ FOTOGALERIJU IZ PRAŠKE POGLEDAJTE

Srđan Subotić, predsjednik Foruma mladih SDP-a Zagreba, vodio je glavnu riječ. U uvodu se zahvalio svima koji su podržali kampanju i svima koji su pomogli da se prikupe toliki glasovi.

– Ovo danas je mala zahvala za najaktiviste koji su najviše radili te sakupili najviše glasova. Mi smo do osamnaestog u mirovanju što se tiče kampanje. Mi kao Zagreb odrađujemo kampanju za područje grada Zagreba, ali u ovoj priči smo samo jedna spona za odrađivanje kampanje. Uvjetno rečeno mi smo stožer jedne od organizacija koja pomaže Josipoviću. Forum mladih SDP-a uvijek odrađuje sve kampanje od SDP-ove povijesti, tako da se jednostavno potrefilo da tako sada radimo. Radili smo i Mesiću kampanju, budući da smo bili u koaliciji prije četiri i osam godina. Jedino što se nas tiče mi nismo mladež, mi smo forum mladih – objasnio je Subotić.

-.-Davor Hranjec-.-Istakno je kako je najbitniji cilj u nastavku kampanje pokazati građanima Zagreba, pa i cijeloj Hrvatskoj da je Ivo Josipović najbolji izbor.

Nakon uvodne riječi, Ivo Jelušić se također zahvalio svima i čestitao im na uspjehu. Hrabrio je mlade snage riječima:

– Na muci se poznaju junaci, tako i na ovom poslu. Znajmo cijeniti ovo što smo napravili i onaj tko je radio neka bude nagrađen.

Na kraju je Mirando Mrsić najavio veliki koncert na Trgu bana Josipa Jelačića koji će se održati 22. prosinca povodom predsjedničke kampanje.

– Nadamo se da će Zagreb odgovoriti na ono što Ivo Josipović, a i svi mi zajedno nudimo, a to je savez s građanima za novu pravdu. U međuvremenu, pokušat ćemo objasniti građanima grada Zagreba zašto Ivo Josipović treba biti predsjednik. Nećemo dijeliti novce, nego voće, Labello i maramice onima koji će trebati brisati suze – kazao je Mršić, pogađajući što građanima u ovome trenutku očito najviše treba.