Fašnik u ZOO-u uz topli čaj i krafne

Autor:: T. M. 2/9/2010 19:38

Filip Hofer-.--.-Težak život jednog lava!Zagrebački Zoološki vrt odlučio se pridružiti karnevalskom ludilu i zato u subotu, 13. veljače organizira nezaboravnu zabavu za sve maskirane posjetitelje, djecu i njihove roditelje. Dodatan motiv za sve je i cijena ulaznice od samo deset kuna dok djeca do sedam godina imaju besplatan ulaz.

Svi posjetitelji moći će se u ove hladne zimske dane ugrijati vrućim čajem koji će se dijeliti na 1. katu paviljona Insektarij i u Edukacijskom centru. U ponudi će biti i slatke krafne punjene pekmezom i čokoladom, neizostavan desert svakog karnevala.

Svi maskirani koji dođu u Edukacijski centar i slikaju se imati će priliku osvojiti vrijednu nagradu. Zoološki vrt će nagraditi deset najboljih, a prva nagrada za najbolje maskiranog je proslava rođendana u Zoo vrtu. Tu su i ostale vrijedne nagrade poput društvene igra Memory, velikog postera s hrvatskim zvijerima i druge.

Povodom Godina europskih zvijeri organizirana je i radionica za sve ljubitelje velikih zvijeri na kojima će se izrađivati maske mesoždera ali se i još bolje upoznati s njima. Maske će se izrađivati tehnikom kaširanja a mogu se i dovršiti već pripremljeni modeli.