Ekipa iz Dugoselske vrhunski se sprda s ovima koji su se pomamili za rolama wc papira

Društvenim mrežama krenule su se širiti viralne fotke i videa kao odgovor na posve nerazumnu potrebu nekih da gomilaju wc papir u svojim domovima.

Foto: Ilustracija / Pixabay

U nekim trgovinama vlada nestašica wc papira, papirnatih ručnika, ali i vlažnih maramica. Mnogima nije jasno zašto ljudi kupuju iracionalne količine wc papira. Društvenim mrežama krenule su se širiti viralne fotke i videa kao odgovor na tu posve nerazumnu potrebu nekih da gomilaju wc papir u svojim domovima.

Ekipa koja stoji iz Facebook stranice Zgrada Dugoselska također je odlučila odgovoriti na urnebesan način.

Prvo su objavili “važnu obavijest”.

“Razumijevajući tešku situaciju svuda oko nas, “SOZD” Stožer za obranu Zgrade Dugoselske donio je tešku odluku u korist svih koji imaju potrebe, te je iz sredstava pričuve kupio dva šlepera wc papira raznih dezena,boja i mirisa! U pripremi je popis potrebitih i izrada vaučera da svatko dobije prema tome koliko je uplatio u pričuvu”, napisali su kraj fotke hrpe rola papira koje su, šale se, smjestili u podrum zgrade.

Foto: Facebook / Zgrada Dugoselska

Ubrzo je uslijedila druga obavijest.

“Zbog utrošenog svog novca iz pričuve proglašava se alarmantno stanje pričuve i od 1. travnja 2020. uvodi se pričuva od 10kn/m2 da bi se mogle redovno odčepljivati kanalizacijske cijevi”, poručili su.

Foto: Facebook / Zgrada Dugoselska