Efektni modni izričaj Catherine Middleton

Najčešće ju možemo vidjeti u ekoloških prihvatljivim tkaninama

Kate Middleton svojim odjevnim kombinacijama svakoga dana puni novinske stupce. Najjednostavnijom haljinom mornarsko plave ili crvene boje, ova će Vojvotkinja zaintrigirati javnost i pokrenuti polemiku. High-low je stil oblačenja koji rijetko kome polazi za rukom, a upravo je njega doktorirala Kate Middleton koja izvrsno spaja Britansku modu s onom nedostižno profinjenom i tek prošetanom svjetskim pistama. No, ono što svi pamtimo je dan njihova vjenčanja kada smo željno iščekivali vidjeti tu famoznu vjenčanicu, koja nije razočarala niti jednu ljubiteljicu bijele tkanine i niti jednog ljubitelja modne industrije, što niti ne čudi jer je upravo ta haljina bila proglašena jednom od najpopularnijih vjenčanica 21.stoljeća.

Balansiranje između trendova i tradicije do sada je u Kraljevskoj obitelji polazilo za rukom jedino princezi Diani, no čini se kako ju Kate slijedi u pravom koraku. Nakon što je Kraljica Elizabeta s vremenom sve više obaveza i dužnosti počela prebacivati mlađahnom paru, stil ove Vojvotkinje polako se počeo mijenjati i prilagođavati. Sadašnja odjeća odjekuje jednostavnošću koja ističe njezinu siluetu, a jedni od najdražih dizajnera su joj upravo Erdem, Emilia Wickstead i Jenny Packham.

Vojvotkinja je tijekom studijskih dana iskušala svoju sreću u modelingu, a jedan od najpopularnijih komada je upravo haljina napravljena za tadašnjih 30ak funti, a prodana za velikih 125 tisuća funti.

Godine većinom pokazuju mudrost i sofisticiranost, a u slučaju Vojvotkinje i veću eleganciju. Najčešće ju možemo vidjeti u ekoloških prihvatljivim tkaninama koje upotpunjuje njezina mirnoća pokreta i savršen osmijeh. No u jedno smo sigurni, a to je da će 2022.zasigurno biti godina povratka leopardovog uzorka i velikih okruglih naušnica jer je upravo to bio jedan od Kateinih outfita početkom godine, stoga izvadite stare komade ili požurite u dućane po nove, jer ovo će biti nova godina starih uzoraka.