Dvina: Mrzim lutati po dućanima i stajati u gužvi

Kajman iz Ekvatorijalne Gvineje kojeg smo netom kasnije pojeli za večeru

Autor: Sarah Srdar 7/2/2010 2:00

-.-Dvina Meler-.-Dvina ne može odoljeti japankama, trenirkama i ljetnim haljinamaDvina Meler jedna je od rijetkih djevojaka koja nije opterećena trendovima i sličnim stvarima koje nameće modna industrija. Avanturistica otkriva kako je po tom pitanju bitno drugačija od ostalih žena.

– Nisam tipična žena i ne volim shopping. Mrzim lutnje po dućanima, gužve i redove. Nema šanse da bih pet sati šopingirala – izjavila je Dvina dodajući da odjeću kupuje ciljano.

– Apsolutno ne patim na marke i ne pratim modu. Bez obzira što sam vezana za manekenstvo. To je za mene samo posao na kojem zarađujem novce za putovanja – kaže avanturistica.

Dvina ne može odoljeti japankama

Manekenka za sebe kaže da je sportski tip djevojke te da za razliku od brojnih celebrityja nema stilista. Po tom pitanju je, kaže, opuštena te najčešće nosi ono u čemu se najugodnije osjeća.

No, unatoč svemu, Dvina je slaba na neke odjevne predmete. Tako je prokomentirala da ne može odoljeti japankama kojih ima preko 40 pari.

– Imam ih svakakvih. S kristalićima za večernje kombinacije i šarene dnevne. Zatim obožavam trenirke i ljetne haljinice – ispričala je avanturistica te naglasila da se niti najmanje ne obazire na komentare raznih modnih kritičara.