Dugo Selo uživalo u bravurama Balića i društva

Autor:: Nenad Haleuš Mali 11/28/2009 12:44

Na zamolbu Muškog rukometnog kluba Dugo Selo vodeća momčad prvenstva Croatia Osiguranje odigrala je, kao domaćin,  utakmicu 12. kola Dukat Premijer lige sa Siscijom iz Siska večeras u Gradskoj športskoj dvorani u Dugom Selu.


Zamolba je stigla radi uveličavanja proslave osamstote obljetnice «zemlje svetog Martina» koja se ove godine slavi u Dugom Selu, te radi popularizacije, već ionako popularnog, rukometnog sporta u Dugom Selu, što je dokazala i večeras do posljednjeg mjesta ispunjena dvorana. -.-Nenad Haleuš Mali -.-


Uoči utakmice obje je momčadi pozdravio gradonačelnik Dugog Sela Vlado Kruhak koji je uručio prigodni poklon potpredsjedniku skupštine Croatia Osiguranja Krunu Buli, dok je zauzvrat Kruhak dobio dres Croatia Osiguranja s brojem 57, odnosno brojem svojih godina života.


Brojna dugoselska publika sa zadovoljstvom je pozdravila Balića, Džombu, Špoljarića, Štrleka, Lazarova i ostala poznata rukometna imena u želji da vidi bar dio njihovih majstorija. Utakmica, nažalost, nije bila previše napeta jer Siscia nije mogla parirati vodećoj momčadi prvenstva. Ravnopravan rezultat trajao je svega nekoliko minuta, do 4:4, a potom se Crotia Osiguranje odvaja i poluvrijeme završava rezultatom 21:14. Ulaskom mlađih snaga zagrepčani postižu još veću prednost, te je konačni rezultat utakmice 43:28 za Croatia Osiguranje. Najveći broj pogodaka postigao je Gojun koji je čak deset puta zatresao protivničku mrežu, a po šest golova postigli su Gajić i Vukić. Džomba je postigao pet, a Balić četiri pogotka.
U momčadi Siscije po šest golova postigli su Svalina i Bjeliš.