DOZNAJEMO: Uskoro kreće gradnja škole u Vidovcu

Autor: Matea Brčić 10/22/2015 22:22

Važno je stalno biti na usluzi svojim građanima. Takvom mišlju vodi se i predsjednik Vijeća gradske četvrti Podsljeme, Krešimir Kompesak.

– Smanjili su nam proračun za 20 posto, ali nadam se da ćemo iduće godine dobiti natrag ta sredstva da se što više planova i želja može izrealizirati – optimistično je kazao Kompesak u emisiji Svakodnevica na Jabuci TV.

Želje i potrebe su vječne i velike, ali to ga ne sprječava da svojim građanima ne priušti ono što zaslužuju, od parkova za djecu i pse, bolje odvodnje i kanalizacija do asfaltiranja preko 20 ulica.

– Još malo i započet će gradnja škole u Vidovcu, preuređenje Šestinskog trga i Markuševečkog doma s kojim se svi jako ponosimo.

Pun pozitive, Kompesak je najavio što svi stanovnici i posjetitelji mogu očekivati za nadolazeći blagdan Svih Svetih, posebno po pitanju parkirališnih mjesta jer se očekuje velika navala u ovaj dio grada.

– Uputit ćemo dopis prema nadležnim policijskim stanicama koje nam uvijek izađu u susret. Organizirat ćemo se kompletno, od škola i župnih ureda kako bi se napravilo što više mjesta, ali isto tako pozivam sve one koji mogu da se upute pješke jer to je zdravije – najavio je.

Nakon što su napravili europski Zagreb, žele europsku Hrvatsku

Osim najave budućih planova za svoju gradsku četvrt, Kompesak je komentirao i nadolazeće izbore i očekivanja svih članova Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, u kojoj je ujedno i član Predsjedništva.

– Smatram da smo mi uvijek spremni, kvalitetno organizirani i svakodnevno po 18 sati obavljamo zadaće na čelu s našim gradonačelnikom Milanom Bandićem – rekao je Kompesak.

Upitali smo ga i kako komentira izborne programe političkih suparnika.

– Mi se ne bavimo komentiranjem, već radom. Definitivno imamo najbolji program koji su radili stručnjaci, ali i rezultate, i to vrhunske. Napravili smo od Zagreba europsku metropolu, jedan od najljepših gradova, a sada ćemo napraviti i europsku Hrvatsku – odlučan je Krešimir Kompesak.

Osim u izbornoj kampanji, Kompesak je vrlo aktivan i kao predsjednik Vijeća Gradske četvrti Podsljeme, što smatra svojom glavnom obavezom u koju ulaže puno ljubavi i truda.

Emisiju Svakodnevica možete pratiti svakim radnim danom s početkom u 18.15 na Jabuci TV.