Domenica pripremila ‘Ljubavnu limunadu’

Mlada i talentirana glazbenica Domenica predstavlja novi singl 'Ljubavna Limunada', autora Vjekoslave i Tončija Huljića

Foto: Press materijal

Izvođačica koja se strelovitom brzinom u svega šest mjeseci, od pojavljivanja na Splitskom festivalu s debitantskim singlom ‘Kad sam s tobom’, te zatim s pjesmom ‘Vidi se iz aviona’, uspjela se nametnuti kao svojevrsna pop senzacija, i to ne samo u Hrvatskoj, već i u Sloveniji, te BiH.

– Jako sam uzbuđena i sretna što je izašla već moja treća pjesma ‘Ljubavna Limunada’. Priča je to o prekidu dvoje mladih ljudi zbog rutine u vezi, kojoj nedostaje onaj početni moment iznenađenja – rekla je Domenica.

Novi singl ‘Ljubavna Limunada’ priprema je za prvi CD mlade glazbenice kao i nastup na ovogodišnjem Splitskom festivalu, koji će biti svojevrsni iskorak prema profiliranju easy-listening pop glazbe, te će to biti smjer kojim će Domenica krenuti stopama svih onih glazbenih imena koje su proslavile Vela Luku, odakle dolazi i ova mlada korčulanka.

Video spot i za ovu pjesmu režirao je Rino Barbir, a priča je svojevrsni nastavak na prva dva spota.

– Usprkos temi pjesme nastavljamo u veselom i retro tonu sa zaraznom melodijom. Spot je zamišljen kao svojevrsni nastavak prethodnih, a zbog toga se pojavljuju i fotografije iz prva dva – ispričala je Domenica.