Dok je Gabi pjevala, Arsen je šarmirao djevojke

Glazbena diva izvela je svoje jazz pjesme

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 1/29/2010 8:41

FAMA-.--.-U legendarnom BP Clubu, Gabi Novak je predstavila album “In Concert – Jazzarella ZKM 2009.”, snimljen tek nekoliko metara dalje u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Na albumu, u izdanju Menarta, nalazi se zvučna i video snimka njezina nastupa s otvorenja međunarodnog “ženskog” Jazzarela festivala lani u travnju.

Udobno zavaljen u svoj stolac, prigodnim riječima Gabicu je pozdravio vlasnik kluba, čuveni vibrafonist Boško Petrović, kojeg se moglo čuti na snimci, ali ne i uživo.

Glazbena diva izvela je nekoliko svojih pjesama u jazz obradi, u pratnji sina Matije Dedića i sjajnog banda predvođenog Antom Gelom.

Iz publike su je podržali odani prijatelji i štovatelji, među kojima supružnici Ksenija Erker i Hrvoje Hegedušić, pokretač Jazzarelle Dražen Kokanović, glazbeni činovnik Paolo Sfeci, pjevačica Maja Vučić, pijanist Branko Bulić, producent Miro Vidović i drugi.

FAMA-.--.-Arsen Dedić i Tamara Terzija iz MenartaNina Badrić malo je zakasnila, ali se “iskupila” pušlekom cvijeća koji joj je predala nakon nastupa. I Gabičin suprug Arsen Dedić zakasnio je na promociju, jer se s društvom malo dulje zadržao na “putnom piću” u obližnjem Bulldogu.

Dok je ona pjevala, sjedio je podalje od pozornice, šarmirajući mlade djevojke za stolom, a posebno se “okomio” na Tamaru Terziju, promotoricu iz Menarta.

>>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU DOK JE GABI PJEVALA, ARSEN ŠARMIRAO DJEVIJKE