Dođite na obiteljski festival u Staru Trešnjevku

Obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka

Autor: Ana Kranjčić 9/22/2012 10:27

Prvog dana jeseni, 23. rujna, Centar za kulturu Trešnjevka organizira obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka. Ove je godine tema festivala “Upoznati susjede-sav taj šareni svijet na Trešnjevci”.

-.-Novinar ZG-.-Obiteljski festival u Parku Stara TrešnjevkaGosti festivala su udruge, društva i ustanove koje se bave promicanjem kulturne različitosti. Ukoliko želite provesti ugodno nedjeljno poslijepodne s raznolikim društvom, sudjelovati u veselim radionicama i naučiti nešto novo, djletanici Centra za kulturu Trešnjevka pozivaju vas da sudjelujete u zabavnom programu

Druženje započinje u 15 i 30 sati igrama na otvorenom za što će biti zaslužan izviđački odred “Plamen”. Za vrijeme održavanja igara oko postavljenih logora, u 16 sati će najmlađi moći naći svoju zanimaciju. Tada će biti otvorena EPO igraonica i predstava za mališane.

DVD Kašina zabavit će posjetitelje promenadnim koncertom, a članovi Konfucijevog instituta Sveučilišta u Zagrebu održat će radionice kung fu-a, kineskog jezika te pokazati umjetnost vodene kaligrafije.

Ukoliko ste ljubitelji meksičke kulture, možete naučiti kako se izrađuje pinjata, dok će članovi Capoere Amazonas pokazati svoja umijeća putem glazbeno-plesne prezentacije. Svoje mjesto na festivalu pronaći će i Iranski kulturni centar.

Druženje u parku završava koncertom “Ritam Afrike” za što će biti zadužena udruga Dyally koja promiče afričku kulturu.