Divlje jagode nakon pet godina opet u Zagrebu!

Zele Lipovača

Autor:: Vedran Tolić 4/27/2010 19:58

Idući petak popularni rock bend ‘Divlje jagode’ održat će zagrebački koncert u Boogaloou. Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a ulaznice su već puštene u prodaju. Tako će nakon petogodišnje stanke ponovno zasvirati Zele Lipovača i ekipa u Zagrebu, pred publikom koja je oduvijek znala cijeniti vrsne rock grupe. Vjerujemo kako će ljubitelji rocka ovoga puta također pohoditi koncert u velikom broju, posebno uzevši u obzir dugogodišnje ‘izbivanje’.

Zele Lipovača s nestrpljenjem čeka koncert

Radni staž benda iznosi 30 godina, prodano je preko 2 milijuna nosača zvuka, kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku. Publiku očekuju hitovi kao što su Marija, Krivo je more, Kap po kap, Zauvijek tvoj, Motori, Jedina moja. Spomenute pjesme samo su manji dio repertoara, koji će se moći čuti. Bend je jako cijenjen na našim prostorima, a uopće ne sumnjamo da će posjetitelji uživati. Pohvalno je što Boogaloo sve češće dogovara nastupe domaćih rock bendova. 

Osnivač, autor, gitarist i vođa grupe Zele Lipovača s nestrpljenjem iščekuje koncert i raduje se ponovnom povratku zagrebačkoj publici. 

– Povod ovom koncertu nije obljetnica, a ni novi album, već jednostavno obveza da za sve one, koji sebe nalaze u našim pjesmama, te koji slušaju i vole Divlje jagode, napravimo nezaboravno druženje. Nije nas bilo u Zagrebu nekoliko godina i vrijeme je da udovoljimo traženju naše vjerne publike. Raduje me ponovni susret i siguran sam da ćemo i mi na pozornici uživati u istoj mjeri kao i publika – najavio je koncert Zele Lipovača.

Talijani obradili ‘Motore’

Nedavno je stigla lijepa vijest iz Italije, zemlje šansona i kancona. Naime, grupa Markonee iz Bologne je snimila istoimenu pjesmu na temu kompozicije ‘Motori’. Sve je s velikim zadovoljstvom Zele Lipovača odobrio. Dobar glas daleko se čuje. 

Cijena ulaznice za zagrebački koncert iznosi 80 kuna, a isto će iznositi i na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: blagajna kluba Boogaloo, CD Shop Croatia Records (Bogovićeva 5) i Mega Muzika Fender Shop (Vlaška 48).