Dinamo za PAOK prodao 22.000 ulaznica

Autor: 12/11/2010 17:30

Nakon konferenciji za novinare povodom utakmice Europske lige između Dinama i PAOK-a izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić bio je više nego voljan s novinarima podijeliti svoja razmišljanja. No kako kaže ne razbija glavu sa sastavom za tu utakmicu jer ima povjerenja u trenera

-.-Saša Jokić-.-Zdravko Mamić– Istreniran sam da ne budem znatiželjan. Uvjeren sam da će igrači dati sve od sebe – kazao je Mamić i nastavio:

– Ma to će biti poginuće svaki igrač će ići k’o kamikaza.

U Dinamu su se pohvalili kako im prodaja karata ide vrlo dobro te da su prodali 22.000 karata.

Mamić: Dinamove šanse su 60 posto

– Još je pet punih dana do utakmice što znači da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, 36.000 ljudi će biti na stadionu – kazao je Mamić.

Na pitanje koji rezlutat očekuju u srijedu kazao je kako je uimjereni optimist. Prema njeogvim riječima Dinamo ima 60 posto šanse da pobjedi PAOK.

– Proglašavam Dinamo laganim favoritom ali činjenica je da PAOK-u odgovara i neriješeno. Oni u startaju utakmicu s tom prednosti. Uvijek ne pobjeđuje bolji, ne bih htio zazivati vrag. Bili ste ovdje svjedoci razno raznih  utakmica koje je bilo nemoguće ne pobijediti, a upravo se to desilo.

Mamić je nakon najavio kako dolazi bolje razdoblje za maksimirski klub.

– Vjerujem da je ovo godina s kojim obilježavamo dolazak sedma debelih godina. Mislim da je onih sedam mršavih završilo, iako su one bile sve samo ne mršave.

Mamić: Nismo kukurikali već ostvarivali ciljeve

Mamić je kazao kako bi Dinamo trebao ove sezone ostvariri najbolje rezultate u svojoj povijesti.

– Kup smo apsolvirali, ušli smo u polufinale sa velikim izgledima da to osvojimo jer teško da bi nas netko mogao dobiti u dvije utakmice. Prvenstvo sam proglasio završenim prije nego što je uopće počelo i neka se ne ljuti moj trener i moji igrači koji kažu da pet bodova i nije neka prednost, ja sam prvenstvo već arhivirao jer jedan ozbiljan klub kao Dinamo si ne smije dopustiti da na 100-godišnjicu ne postigne najbolje rezultate – kazao je Mamić i nastavio:

– Mi nismo kukurikali i običavali nerealne ciljeve mi smo ih jednostavno ostvarili i ostvarit ćemo ih.

Kada su ga pitali što je sa trenerom i do kada će voditi klub Mamić je zamolio novinare da ga to više nikada ne pitaju jer kako kaže s njim su toliko zadovoljni da su mu ponudili novi petogodišnji ugovor.

– On je donijeo red, disciplinu, organizaciju igre, kompaktnost kakvu nismo imali ni s boljim igračima – kazao je Mamić i pojasnio:

-.-www.nk-dinamo.hr-.-Mamić kaže kako je Vahid Halihodžić preporodio Dinamo– On ima izraz ‘grupa’ i konkretne metode kojima to ostvaruje. Pa recimo u njegovom stručnom štabu je i tehnički direktor, i sportski direktor, i direktor stadiona i liječnik. Svi su oni zajedno prije treninga i planiraju. Zajedno izlaze na teren. A vidjeli ste i sliku da se igrači na početku treninga drže zajedno za ruke demonstrirajući tu grupu. Gdje god krenemo mi smo grupa, vidjeli ste da oni poslije treninga idu zajedno na piče, druže se poslije utakmice.

Stalno se traže pojačanja

U Dinamu nisu htjeli precizirati hoće li i koliko igrača dovesti u zimskom prelaznom roku, no naglasili su da stalno prate igrače te da netko iz kluba stalno putuje i traži pojačanja.

– Dinamo će u ljeto biti jači. Kako ćemo to postići vidjet ćemo, to ovisi o puno faktora. Trener Halihodžoć će sada imati cjelovite zimske i ljetne priprem jer on to sada nije imao jer su se utakmice igrale svaka tri dana – kazao je Mamić.