Đani Stipaničev u velikom mjuziklu ´Jalta, Jalta`

Đani Stipaničev

Autor:: Tanja Molvarec 2/20/2010 15:26

Najizvođeniji hrvatski mjuzikl ´Jalta, Jalta` autora Alfija Kabilja i Milana Grgića, nakon 38 godina i ukupno 534 izvedbe diljem svijeta, bit će premijerno predstavljen u novoj izmjenjenoj izvedbi. Za sve one koji još nisu pogledali ovaj legendarni mjuzikl, mogu to učiniti 25. veljače u Areni Zagreb kada će biti i premijera nove izvedbe.

-.-Kazalište Komedija-.-Jalta, JaltaZadnji je put u originalnoj postavi mjuzikl odigran prije šesnaest godina, a tijekom godina originalna je verzija doživjela brojne scenske preinake i nastupila je nova generacija glumaca. Novu pjevačko-glumačku postavu mladih zvijezda mjuzikla predvode Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Mila Elegović, Dražen Čuček, Ronald Žlabur i Sandra Bagarić, a redateljsku je palicu ponovo preuzeo doajen hrvatskog kazališta Vlado Štefančić.

Dodatni razlog za gledanje mjuzikla je i njegov humanitarni karakter. Naime, dio prihoda od prodaje ulaznica namjenjen je Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti.

Cijene ulaznica se kreću od 60 do 120 kuna a mogu se kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr ili u trgovinama Drogerije Markta, na blagajni kazališta Komedija, u poslovnicama Integral-a, u Orfeju u Bogovićevoj ulici te na blagajni Arene Zagreb.