Dan Općine Preseka

U Vatrogasnom domu u Kraljevom vrhu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kako bi se obilježio Dan Općine Preseka

U Vatrogasnom domu u Kraljevom vrhu održana je svečana sjednica Općinskog vijeća kako bi se obilježio Dan Općine Preseka, a ujedno i dan Župe Svetog Petra Apostola. Na početku sjednice, goste je pozdravi načelnik općine Preseka te se osvrnuo na dosadašnja ostvarenja u godinu dana svog mandata.

Spomenuo je i projekt Vodoopskrbe i odvodnje ZŽ, kojim je općina povijesno dobila prve kilometre vodovoda te vjeruju da će voda s vremenom doći do svake kuće u Općini.

Prisutnima se obratila i načelnica Općine Rakovec i čestitala načelniku Općine Preseka na svim realiziranim projektima i aktivnostima te je istaknula da je protekle je godine bilo puno ulaganja u školsku zgradu, što budi optimizam. Nadodala je da će zasigurno svi nabrojeni projekti podići standard svih stanovnika Općine Preseka.

Osnovna bit, odnosno zadatak županije je njezin ravnomjerni razvoj, rekao je zamjenik župana, Damir Tomljenović, osvrnuo se i na temu razvoja školstva.

U Općini Preseka vjeruju da će sve svoje planove i projekte, uz pomoć Zagrebačke županije i ostvariti.

 

  • ČLANAK JE NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM