Crna noć u Zagrebu: Na Kajzerici ubio šest osoba pa nakon potjere počinio samoubojstvo

Masakr zgrozio Zagrepčane

Foto: Ilustracija

U Cimermanovoj ulici na Kajzerici muškarac je u četvrtak navečer ubio tri žene, dvojicu muškaraca i desetogodišnje dijete, a navodno je svemu kumovala ljubomora. Preživjela je jedino sedmomjesečna beba koja nije ozlijeđena.

Nakon velike potrage na širem zagrebačkom području, šesterostruki ubojica je lociran na području Brezovice, a pilikom uhićenja je počinio samoubojstvo.

Policija je dojavu građana o pucnjevima zaprimila u 21:30 sati. 

“Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba. Radi se o dvojici muškaraca, tri žene i jednom djetetu rođenom 2009. godine. Jedno dijete je pronađeno koje je neozlijeđeno, radi se o bebi i zbrinuta je”, izjavio je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marko Rašić.

“Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnjeve. Sigurno su bili pištoljski, a onda su se čuli jauci. Ženski. Po zvukovima koji su dopirali činilo mi se kao da dopiru s negdje od Hendrixovog mosta. Minutu kasnije, u 21.21 nazvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao vidjeti nikakve bljeskove od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba”, ispričao je jedan od svjedoka za Jutarnji list.

Zagreb ovakav zločin ne pamti, a više detalja otkrit će policija tek nakon završetka provođenja istrage.