Cijena parkiranja u Zagrebu ipak neće poskupjeti, tvrde iz Zagrebparkinga

Kako navode, neće širiti ni parkirališne zone.

Foto: Zagrebancija.com

Iz Zagrebačkog holdinga d.o.o., točnije iz podružnice Zagrebparking, demantirali su navode u medijima da u Zagrebu poskupljuje cijena parkiranja. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Povodom nedavnih natpisa u pojedinima medijima, podružnica Zagrebparking obavještava svoje korisnike kako se do daljnjega parkirališne zone u Gradu Zagrebu neće širiti niti će cijena parkiranja na javnim parkiralištima te u javnim garažama poskupjeti.

Bitno je napometnuti i da Grad Zagreb, u usporedbi s ostalim gradovima u Republici Hrvatskoj i gradovima unutar Europske unije, ima zamjetno niže cijene javnog parkiranja.

Ovim putem također podsjećamo građane kako je zbog loše epidemiološke situacije i velike opterećenosti zdravstvenog sustava još uvijek na snazi mjera besplatnog parkiranja oko svih zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Grad Zagreb i Republika Hrvatska, a mjera će trajati sve do ukidanja Odluke o proglašenju epidemije.

Popis svih zdravstvenih ustanova i ulica u kojima se do daljnjega neće naplaćivati parkiranje građani mogu pronaći na službenim stranicama podružnice Zagrebparking www.zagrebparking.hr”, stoji u priopćenju.