Cibosi žele prekinuti negativni niz

Vedran Vukušić u kaciji pod košem

Autor: Boris Matijašević 11/27/2009 16:01

Nakon što su prošlog vikenda poraženi od Crvene Zvezde, a u srijedu na gostovanju kod ASVEL-a izgubili gotovo dobivenu utakmicu, košarkaši Cibone protiv Zagreba CO igraju gradski derbi u kojem žele prekinuti negativni niz.

– Riječ je o prvog i drugog na tablici Puno je njihovih igrača bilo nositelj igre u Ciboni, tako da će protiv nas biti maksimalno motivirani. Zagreb je u ovom trenutku najugodnije iznenađenje lige, i nikome neće biti lako igrati protiv njih – izjavio je trener ‘cibosa’ Joke Vranković

U sutrašnjoj utakmici Vranković opet neće moći računati na Dalibora Bagarića. Njega u ponedjeljak očekuje novi pregled. Protiv Zagreba bi se njegov izostanak mogao još jače osjetiti jer ‘žuti’ često spuštaju lopte centrima pod koš. Stoga će biti puno posla za centre Andrića i Radoševića. Što se tiče Amerikanca Antonia Gravesa, Perasović je bio vrlo jasan

– Za mene je on već prošlo svršeno vrijeme. Već sam to jednom kazao i ne mislim se ponavljati – dodao je trener ‘vukova’.

Nakon gradskog derbija Cibonu očekuje težak raspored – slijede gostovanja u Sieni i Ljubljani kod Olimpije, pa domaće utakmice protiv Barcelone, Radničkog i Fenerbahčea.