NK Zagreb: Nastaviti s domaćim pobjedama

Autor: Boris Matijašević 11/27/2009 16:03

Iako nogometaši Zagreba sutra na svom travnjaku dočekuju Slaven Belupo u vrlo važnoj utakmici, u redovima bijelih još uvijek se spominje kup utakmica s Hajdukom otprije dva dana.

– Činjenica je da smo propustili veliku priliku za pobjedu, prvenstveno zbog promašenog jedanaesterca. No, pristup igrača i trud koji su uložili u toj utakmici daje nam pravo na optimizam uoči sutrašnje utakmice. Realno je da očekujemo nova tri boda – izjavio je trener Zagreba Igor Štimac.

Koprivničanci su u srijedu također igrali utakmicu Kupa, u kojoj su na svom travnjaku poraženi od Varteksa sa 4:1. Trener zagrebaša stoga poziva na oprez.

– Bez obzira na taj poraz, mi respektiramo momčad Slavena. Upravo zbog toga što su visoko poraženi na svom terenu, siguran sam da će se igrači Slavena sutra pokušati iskupiti. Očekuje nas vrlo teška utakmica. No, mi želimo nastavak prvenstvenih pobjeda kod kuće pa će Koprivničanci utjehu morati potražiti negdje drugdje – dodao je na kraju Štimac.

Momčad iz Kranjčevićeve u punom je sastavu. Nedostaju tek od ranije ozlijeđeni Ivanković i Mikulić. Utakmica u Kranjčevićevoj počinje u 15,30 sati. Glavni sudac je Edi Šunjić iz Splita, pomoćnici su mu Petković (Valpovo) i Šetka (Đakovo), a četvrti sudac je Osječanin Trampus.