Cibonašima napokon krenula isplata plaća

Vedran Vukušić u kaciji pod košem

Autor: Boris Matijašević 11/19/2009 14:50

Košarkašima Cibone klub je počeo isplaćivati dugove. Po riječima Vedrana Vukušića, 206 cm visokog krilnog centra, isplata je počela jučer

– Zasad nam je isplaćen jedan dio, a ostatak će biti isplaćen uskoro. Ne znamo točno kada, ali vjerujemo da nećemo predugo čekati.

Veliki se problem, izgleda, počeo rješavati, što će dodatno podići ionako dobru atmosferu u svlačionici. Cibona je naime, ostvarila svoj najbolji start u NLB ligi otkako je ovog natjecanja – u osam odigranih utakmica ostvareno je isto toliko pobjeda. U subotu je pred “cibosima” težak ispit. Gostuju u Beogradu kod starog rivala, Crvene Zvezde.

– Sigurno je da nas očekuje teška i tvrda utakmica. Zvezda je jako loše startala u ovoj sezoni. Postignuti rezultati daleko su ispod njenog renomea. Imaju jako dobru momčad, koja mora napokon proigrati. Ambicije i cilj Crvene Zvezde uvijek su vezane za vrh tablice i za ulazak u završnicu natjecanja, tako da će sigurno protiv nas igrati sto na sat – rekao je Vukušić, koji ističe jedan detalj koji bi mogao ići na ruku Ciboni.

– Zvezda večeras igra derbi protiv Partizana, i uvjeren sam da će se maksimalno truditi kako bi pobijedili svog najvećeg protivnika. Već u subotu igraju protiv nas, što znači da će imati samo 48 sati za odmor i osvježenje. Tu je možda naša šansa. Vidjeli ste našu pobjedu protiv Budućnosti – i oni su došli nakon samo dva dana odmora, i osjetilo se da im je nedostajalo svježine – dodao je Vukušić.

Za subotnji ogled u Beogradu trener “cibosa” Perasović ne može računati na ozlijeđenog Bagarića, dok su svi ostali zdravi i spremni za igru, i željni nastaviti niz pobjeda. Mi im to i želimo.