BUDI MI PRIJATELJ: Dobrotvorna akcija udruge Djeca za bolji svijet

Udruga Djeca za bolji svijet je udruga roditelja koji žele aktivno sudjelovati u razvoju svoje djece i pri tome se dobro zabaviti, a naglasak stavljaju na kvalitetan sadržaj kroz interakciju i druženje s drugom djecom različitih kultura i porijekla te dodatno obogatiti i unaprijediti kreativni razvoj, odgoj i edukaciju djece, vodeći pri tome računa o kvaliteti okoliša, biljkama, životinjama ali i društveno korisnom i humanitarnom radu.

Kao potvrdu svoga rada je i priznanje koje je udruga dobila od međunarodne udruge Good Deeds Day – humanitarne organizacije koja se bavi promoviranjem dobrih djela i koja djeluje na području 108 zemalja u svijetu, gdje su Djeca za bolji svijet kao udruga izabrani da budu lideri u promoviranju i organiziranju dobrih djela u budućnosti u cijeloj Hrvatskoj.

Ovoga puta pomažu skloništu za nezbrinute životinje Dumovec u dobrotvornoj akciji BUDI MI PRIJATELJ 02.04. Akcija je namijenjena roditeljima s djecom, ali dobrodošli su i svi ljudi dobrog srca.

Tom su prigodom organizirane aktivnosti za djecu u vidu kreativnih radionica izrade igračaka za pse i mačke, a nakon toga šetnja i igra sa štencima. Kako se ni roditelji ne bi osjećali zanemareni, mogu pomoći u bojanju sjenice, kao i kod pomoći čišćenja i preslagivanja tavana.

Uz dobru volju ništa nije teško, a pogotovo kada pri tome činimo dobro djelo.

Prijavu možete pronaći na linku, i svakako požurite jer je broj sudionika ograničen na 50.