Božićni sajam u Mariji Gorici

Malena općina Marija Gorica smjestila se na sjeverozapadnom dijelu Lijepe Naše uz samu granicu sa susjedima Slovencima.

Iako malena, ova općina ima veliki povijesni značaj ali i veliki poduzetnički duh jer svake godine vrijedno priprema sajmove na kojima predstavlja OPG-ove svojeg područja.

Zagrebačka županija aktivno radi na poticanju manjih lokalnih zajednica i brine se da niti jedna općina ne bude zapostavljena.

“Zagrebačka županija kroz turističke manifestacije podržava i ovu hvalevrijednu aktivnost u ovoj našoj prekrasnoj općini.” poručio je zamjenik župana Ervin Kolarec.

Na ovogodišnjem božićnom sajmu nije nedostajalo programa i zanimljivosti, od predstava do OPG-ova sa stolovima punim slastica i kreativnih radova.

Djeca su za svoj cjelogodišnji trud i nagrađena no nogomet kao najvažnija sporedna stvar na svijetu uvjetovao je raspored podjele poklona.

Načelnica Općine Marija Gorica naglasila je da organizacija svih manifestacija koje organiziraju ne bi bila moguća bez potpore Zagrebačke županije.

Općina Marija Gorica marljivo radi na organizaciji događaja na kojima se njeni stanovnici, izmučeni ovom godinom kao i svi mi, mogu napokon opustiti i proveseliti.

ČLANAK NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM.