Boysi spremaju iznenađenje za Dan branitelja

Bad Blue Boys

Autor:: Tin Jandrašek 5/30/2010 14:39

Udruga navijača Dinama i Zbor braniteljskih udruga Domovinskog rata grada Zagreba, povodom Dana branitelja u nedjelju na maksimirskom stadionu organiziraju utakmicu veterana Dinama i Hajduka koja počinje oko 17.45 sati.

-.-BBB-.-Zajedno u ratu, zajedno u miruIz redova veterana Dinama tako će na maksimirski travnjak ponovo istrčati Kranjčar, Cvitanović, Mlinarić, Mujčin, Jozić i drugi.

– Cilj ove utakmice je pokazati zajedništvo svih branitelja i navijača u navijanju za Dinamo i Hajduk – poručio je dopredsjednik Zbora BUDRGZ-a Ante Tandara.

Prije utakmice, u 15 sati, Boysi i branitelji će položiti vijence palim navijačima Dinama u Domovinskom ratu.

Osim utakmice veterana, svoje snage će odmjeriti i novinari HRT-a i RTL-a u 15.30 sati, nakon njih na teren u 16.30 sati izlaze estradnjaci sjevera i juga, dok će oko 19 sati svoju utakmicu odigrati 1. i 2. gardijska brigada protiv 4. brigade.

Besplatan ulaz na Maksimir

– Ulaz je besplatan i pozivam sve građane da dođu u Maksimir u hrvatskim bojama – rekao je Tandara.

-.-Tomislav Miletic/ PIXSELL-.-Spomenik palim pripadnicima Bad Blue Boysa u Domovinskom ratuDanijel Hrnjak, predsjednik Udruge navijača Dinama izjavio je kako se Boysi već tjedan dana pripremaju za obilježavanje Dana branitelja.

– Htjeli smo odati poštovanje prema braniteljima i čast nam je što smo ušli u organizaciju s njima. S naše strane pripremamo i jedno iznenađenje s koreografijom – najavio je Hrnjak.

– Kako smo bili prisiljeni bojkotirati našu proslavu zbog objektivnih okolnosti, ovo nam je prilika za dostojan oproštaj od sezone. Potrudit ćemo se da pružimo spektakl i navijanje kakvo ovakva proslava i zaslužuje – stoji na stranicama Udruge navijača Dinama.